dimarts, 20 d’octubre del 2015

5 cançons sobre el respecte i la tolerància

Avui, escriuré una entrada molt diferent. Avui us porto 5 cançons que tracten temes de gran importància en la societat. Com per exemple el racisme, la igualtat de gènere, la homofòbia, entre d'altres.



La primera cançó que he escollit és Imagine, de John Lennon. Aquesta cançó, transmet un missatge molt important sobre la tolerància i la pau mundial.








La segona cançó que us he portat és Black or White, de Michael Jackson. El missatge d'aquesta cançó és ben clar:"Si vols ser el meu germà no m'importa si ets blanc o negre", per tant el missatge d'aquesta cançó és clarament la unió de la societat i dels éssers humans, deixant enrere la importància sobre l'ètnia de la qual provinguin. 







Una altra cançó que em semblva important que formés part d'aquesta selecció és Where is the love, de Black Eyed Peas. El missatge d'aquesta cançó és la pau, el pacifisme. A més la lletra parla de problemes que surgeixen a la societat, sobre el racisme, el medi ambient, la intolerància...





Aquesta cançó, Que Nadie, de Manuel Carrasco  i la cantant Malu, el missatge d'aquesta cançó és clarament en contra de la violència de gènere. 




La última cançó que us porto avui és Mujer contra mujer de Mecano. El missatge de la cançó és l'homosexualitat de dues dones, les quals ja no volen amagar-se més de la selva relació sentimental. 





Espero que us hagin agradat les cançons, i fins molt aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada